Over Sun Fm


Voor iedereen die dit jaar door de omstandigheden rond het Corona-virus niet naar de zon in Spanje kan of wil reizen, is er vanaf nu een leuke mogelijkheid om thuis (toch) het heerlijke spaanse vakantiegevoel te creëren.

Onder het motto 'als de toeristen niet naar ons kunnen komen, komen wij naar hen' is het format van het spaanse toeristen-radiostation Sun Fm naar Nederland gehaald. Met veel spaanse en zonnige hits en internationale vormgeving, nieuws, en een heerlijk zomers vakantiegevoel.

Programma

Sun Fm beachradio volgt het ritme van het strand. Een heerlijk en uniek radiostation dat dus zeker niet de hele dag hetzelfde klinkt! Een speciale 'moodflow' waarbij over iedere plaat is nagedacht over het moment van uitzenden, volgt je stemming de hele dag, van opstaan tot laat in de avond. Zo kun je de hele dag blijven luisteren.
Net als op het strand, keert na een levendige middag, in de avond de rust weer terug om heerlijk te genieten en relaxen.

Een luisterpanel, waarin met nadruk ook volwassen vrouwen, heeft aangegeven wat men voelt bij bepaalde platen, en de timing hiervan. Ook dat hoor je terug.

Eerst vanaf 07.00 nog even snoozen voor het opstaan, met nog lekker in bed op je mobiel relaxte hits en iedere 30 minuten korte news-headlines.
Dan vanaf 09.00 opstaan en lekker ontbijten in de zon met vrolijke zonnige hits, swingende spaanse reggaeton en happy danceclassics in Coffeeradio.
Om 12 uur erop uit: met je oortjes in heerlijk zonnen op je badhanddoek en plezier maken op het strand, of lekker met je auto cruisen langs de kust: met het volume wat harder luisterend naar lekkere uptempo zomer-partyhits in Beachradio.

En als de zon ondergaat? Na 19.00 keert de rust terug op het strand, en is het bij de ontstoken vuurkorven tijd om met Lovesongs at seven te genieten met een lekker glas wijn, tapas en prachtige popsongs en romantiek. Hoe later, hoe mooier. Uniek en heerlijk.

Horeca en toerisme in eigen land

Sun Fm beachradio is perfect voor iedereen die (toch) het vakantiegevoel als toerist in Spanje, thuis, op het strand, in horeca of op hun nederlandse vakantie-adres wil ervaren. 
Zo hoor je, naast een heerlijk zomerse muziekmix, de hele dag in meerdere talen kwinkslagen over de Costa del Sol: over de dure jachten in Marbella, ontbijten op je balkon bij wuivende palmbomen op het strand, een échte Rolex kopen voor 15 euro in Torremolinos, scheuren met je al dan niet voor een uurtje gehuurde Lamborghini, of lekker shoppen in een van de enorme shoppingcenters. 
Kortom: plezier!

Ideaal voor bijvoorbeeld strandtenten, de hele dag: van vrolijk alles klaarzetten, 
een heerlijk levendige beachmiddag op het strand, 
tot romantische sfeer in de avond bij het aansteken van de vuurkorven en de kaarsjes.
Vormgeving van Sun Fm beachradio is in Nederlands, Duits, Engels en Spaans.

Maar natuurlijk is het ook lekker onderweg in de auto, op het werk of waar ook genieten!