Over Sun Fm


Terwijl de wereld nazucht onder Corona, haal je met één klik de zon in je huis. Voel je goed!
SUN FM Beachradio maakt je blij. Of je nu straks in het buitenland op vakantie kunt of niet: wij nemen je mee op een muzikale reis, en opeens ben je op vakantie in de zon
Heerlijk in de auto, op het strand, onderweg op je mobiel, op het werk en thuis.
Altijd vakantiegevoel!


Met muziek met méér zon en energie - met veel hippe Spaanstalige muziek, de állernieuwste hits, en vrolijke dance- en clubclassics tot de laatste zonnige beats van Armin van Buuren. Met het echte, internationale toeristengevoel, waar je ook gaat: en superkorte nieuws-updates in het nederlands en engels. Deejay-free.


En in de avond? Als de zon in de zee zakt, verandert ook de muziek op Sun FM. Tijd om lekker te relaxen met wijn, tapas, én de mooiste sfeervolle feelgood-muziek ooit gemaakt. Hoe later, hoe romantischer: uniek, gezellig en echt heerlijk.

En in de nacht? Na 01.00 is het 'partytime' en houden we je de hele nacht met uptempo hits en te gekke partyclassics genadeloos wakker - swingend onderweg, op je werk, of als je gewoon lekker wilt genieten!


Programma

Sun FM Beachradio volgt het ritme van het strand. Een heerlijk en uniek radiostation dat dus zeker niet de hele dag hetzelfde klinkt! Net als op het strand, keert na een levendige middag, in de avond de rust weer terug om heerlijk te genieten en relaxen.

Een speciale 'moodflow', waarbij over iedere plaat is nagedacht over het moment van uitzenden, volgt je stemming de hele dag, van opstaan tot laat in de avond. De stemming van de muziek verandert heel geleidelijk: van 07.00 tot 19.00 geleidelijk van vrolijk naar stoer; en van 19.00 tot 01.00 geleidelijk van gezellig naar heel mooi en ontspannen. Zo kun je de hele dag blijven luisteren tot je gaat slapen.

Een luisterpanel, waarin met nadruk ook volwassen vrouwen, heeft aangegeven wat men voelt bij bepaalde platen, en de timing hiervan. Ook dat hoor je terug.

07.00 - 09.00: SUN IS UP!
Lekker nog éven dromen van een heerlijk hotelbed aan zee. De zon en de heerlijke lucht komen naar binnen door de openstaande ramen - een spannend gevoel. Vrolijk opstaan en lekker meezingen onder de douche met nonstop happy hits, én op de hoogte met elk half uur actuele korte 'Nieuws in 30 seconden'-headlines in het engels en in het nederlands.
09.00 - 12.00: COFFEERADIO
Fantaseer je ontbijt in de zon, met koffie en een glimlach! Het wordt een heerlijke dag.
In Coffeeradio roeren we van alles door elkaar, waar je blij van wordt.
12.00 - 19.00: BEACHRADIO: PLAY IT LOUD!
De hele middag plezier maken met zomerse 'hot beach hits': waan je op het strand... heerlijk zonnen op het warme zand, met een koel drankje - lekker genietend met je oortjes in en je tenen meewiebelend op de swingende muziek van Sun FM Beachradio.
Of met een Lamborghini, met je haren in de wind, heerlijk cruisen langs de kust.
Met de radio lekker hard!

EN DAN: 19.00 - 01.00: LOVESONGS AT SEVEN - TAPAS, WINE & ROMANCE
Rust op het strand. De zon gaat langzaam onder, een sfeervolle vuurkorf gaat aan.
Een lekker wijntje, wat lekkere tapas en kaarslicht. Hoe later, hoe romantischer.
Ontspan met de mooiste muziek ooit gemaakt. Uniek, gezellig en echt heerlijk.

En in de nacht? Na 01.00 gaat het roer weer helemaal om en houden we je de hele nacht met uptempo hits en te gekke partyclassics genadeloos wakker - swingend onderweg, op je werk, of als je gewoon lekker wilt genieten!


Even thuis in eigen land

Sun FM Beachradio is perfect voor iedereen die, verhinderd door Corona, het vakantiegevoel als toerist in Spanje, thuis, op het balkon, in de tuin, op het strand, lekker hard in de auto, op het werk of op hun nederlandse vakantie-adres wil ervaren. 
Zo hoor je, naast een heerlijk zomerse muziekmix, de hele dag in meerdere talen kwinkslagen over de Costa del Sol: over de dure jachten in Marbella, ontbijten op je balkon bij wuivende palmbomen op het strand, een échte Rolex kopen voor 15 euro in Torremolinos, scheuren met je al dan niet voor een uurtje gehuurde Lamborghini, of lekker shoppen in een van de enorme shoppingcenters. 
Kortom: plezier!

Van vrolijk wakker worden, een heerlijk levendige beachmiddag op het strand,
tot romantische sfeer in de avond bij het aansteken van de vuurkorven en de kaarsjes.
Vormgeving van Sun FM Beachradio is in Nederlands, Duits, Engels en Spaans.

Waar je dus ook bent of gaat: neem de zon met je mee! Sun FM geeft je overdag meer energie, en laat je 's avonds heerlijk ontspannen en genieten.

De dagelijkse muziekplanning op Sun FM Beachradio wordt verzorgd door /
Sun FM's Music Director is Eric Holzhauer, Showbizz NL: eric@showbizz.nl.
Voor reacties, pers, partnerships en sales: info@beachradio.nl.
Pers: een aardige internationale recensie leest u
hier (recommended stations, #5).