Over Sun Fm


Terwijl Nederland zucht onder de kou en Corona, haal je met Sun FM Beachradio met één klik de hele dag de zon in huis!

Voel je het hele jaar door op vakantie in Spanje, met veel spaanse en zonnige hits en internationale vormgeving, nieuws, en een heerlijk zomers vakantiegevoel.

Programma

Sun Fm beachradio volgt het ritme van het strand. Een heerlijk en uniek radiostation dat dus zeker niet de hele dag hetzelfde klinkt! Een speciale 'moodflow' waarbij over iedere plaat is nagedacht over het moment van uitzenden, volgt je stemming de hele dag, van opstaan tot laat in de avond. Zo kun je de hele dag blijven luisteren.
Net als op het strand, keert na een levendige middag, in de avond de rust weer terug om heerlijk te genieten en relaxen.

Een luisterpanel, waarin met nadruk ook volwassen vrouwen, heeft aangegeven wat men voelt bij bepaalde platen, en de timing hiervan. Ook dat hoor je terug.

07.00 - 09.00: WAKE UP!
Lekker nog éven dromen van een heerlijk hotelbed aan zee, en dan vrolijk opstaan en lekker meezingen onder de douche met nonstop happy hits, én met actuele korte nieuws-headlines in het engels en in het nederlands.
09.00 - 12.00: COFFEERADIO
Fantaseer je ontbijt in de zon, met koffie en een glimlach! Het wordt een heerlijke dag.
In Coffeeradio roeren we van alles door elkaar, waar je blij van wordt.
12.00 - 19.00: BEACHRADIO: PLAY IT LOUD!
De hele middag plezier maken met zomerse 'hot beach hits': waan je op het strand... lekker zonnen op het warme zand, met een koel drankje - genietend van Sun FM met je oortjes in.
Of met een Lamborghini, met je haren in de wind, heerlijk cruisen langs de kust.
Met de radio lekker hard!

EN DAN: 19.00 - 01.00: LOVESONGS AT SEVEN - TAPAS, WINE & ROMANCE
Rust op het strand. De zon gaat langzaam onder, een sfeervolle vuurkorf gaat aan.
Een lekker wijntje, wat lekkere tapas en kaarslicht. Hoe later, hoe romantischer. 
Ontspan met de mooiste muziek ooit gemaakt. Uniek en echt heerlijk.

En in de nacht? Na 01.00 gaat het roer weer helemaal om en houden we je de hele nacht met uptempo superhits wakker op je werk, in de taxi of als je gewoon lekker wilt genieten!


Even thuis in eigen land

Sun Fm beachradio is perfect voor iedereen die, verhinderd door Corona, het vakantiegevoel als toerist in Spanje, thuis, op het balkon, in de tuin, op het strand, lekker hard in de auto, op het werk of op hun nederlandse vakantie-adres wil ervaren. 
Zo hoor je, naast een heerlijk zomerse muziekmix, de hele dag in meerdere talen kwinkslagen over de Costa del Sol: over de dure jachten in Marbella, ontbijten op je balkon bij wuivende palmbomen op het strand, een échte Rolex kopen voor 15 euro in Torremolinos, scheuren met je al dan niet voor een uurtje gehuurde Lamborghini, of lekker shoppen in een van de enorme shoppingcenters. 
Kortom: plezier!

Van vrolijk wakker worden, een heerlijk levendige beachmiddag op het strand,
tot romantische sfeer in de avond bij het aansteken van de vuurkorven en de kaarsjes.
Vormgeving van Sun Fm beachradio is in Nederlands, Duits, Engels en Spaans.

Waar je dus ook bent of gaat: neem de zon met je mee! Sun FM geeft je overdag meer energie, en laat je 's avonds heerlijk ontspannen en genieten.

De muziek op Sun FM Beachradio wordt samengesteld door Eric Holzhauer van Showbizz NL. Voor reacties, partnerships en sales: info@beachradio.nl.